Benjamin Loeb FNF til TIFF

Den Kanadiske filmen Hello Destroyer, fotografert av Benjamin Loeb FNF er tatt ut til prestisjetunge Toronto Internasjonale Filmfestival.

Filmen følger en «rookie» på et ishockeylag  i en liga like under NHL, som parallelt med sin streben etter å prestere på isen, rammes av en tragisk hendelse.

hello destroyer

 «Filmen snakker om hvordan systemer, kultur, og  organisasjoner bygger og utvikler mennesker i en viss form – trener og utdanner folk til å jobbe i en retning, og når denne retningen regelrett feiler så er det fullstendig individets feil.» Forteller Loeb som i skrivende stund er på vei til Kanada for å klargjøre DCP til festivalen.

Om samarbeidet med regissøren forteller Benjamin videre:

«Jeg har samarbeidet med Kevan Funk som hadde regi i over 8 år. Vi har skutt musikkvideo, kortfilm, og reklame – men ingen opptak har vært som dette prosjektet. Vi fikk massic støtte fra Telefilm Canada og våre produsenter til å skyte dette på vår måte, noe som har satt et veldig særpreg på filmen.

Jeg og Kevan har en fantatisk simpel måte å gå frem på – og mange vi har jobbet med stusser over hvor  mye vi finner på sparket. Men det er noe av denne spontaneiteten som gjøre mye av det vi har fått til spennende.

Vi skjøt filmen på Alexa med C-Series anamorphics fra Panavision. Vi ønsket veldig å spille ned mye av det disse linsene gir i karakter, og gi filmen en veldig naturlig look på den mere filmatiske siden. Vi jobbet for det meste med naturlig lys – og jobbet mye med å finne riktige lokasjoner, til riktig tid.»

Her kan du lese mer om nominasjonen.

 

Benjamin Loeb FNF til TIFF

Sponsorer