«Natt til 17»

Mandag 28. april kl. 19.00 viser FNF Mandagsfilmen «Natt til 17.» Filmens fotograf, Karl Erik Brøndbo (fnf) kommer, og vi ønsker å snakke med han om filmens uttrykk
Mandag 28. april kl. 19.00 viser FNF Mandagsfilmen «Natt til 17.», ungdomsfilmen som har slått an både hos publikum og kritikere denne våren. Filmen har fått mye positiv omtale for sitt billedspråk, som beskrives som poetisk, vakkert og dynamisk. Filmens fotograf, Karl Erik Brøndbo kommer, og vi ønsker å snakke med han om filmens uttrykk. Vi vil også diskutere hvilken betydning filmskolen har hatt for samarbeidet mellom ham og regissør Eirik Svensson.

15-åringene Sam og Amir har bestemt seg for at denne kvelden skal bli legendarisk. Gutta har kjent hverandre hele livet og ser på hverandre som brødre, men i løpet av det neste døgnet forandres alt. Amir vil ha tilbake sin eks-kjæreste Thea, men det han ikke vet, er at bestekompisen Sam er i ferd med å bli sammen med henne. Når gutta finner ut at de begge to er forelsket i samme jente, slår det gnist til en tilsynelatende uløselig konflikt dem imellom. Kan Sam og Amir tilgi hverandre, eller er dette slutten på vennskapet deres?

Format: .1:2,39
Kamera: Arri Alexa
Lengde: 80 min
Produksjonsselskap: Maipo Film AS
Tid: Mandag 28. april kl 19.00 
Sted: Filmens Hus 

Èntre: Gratis

Visningen begynner kl.1900, men kom gjerne litt før og slå av en prat med kolleger. Vi serverer kaffe. FNF takker NFI, som med sin støtte gjør det mulig for oss å holde våre visninger. Takk også til våre sponsorer, og filmens produsenter og distributører.

FNF Mandagsfilmen er et forum i regi av Foreningen Norske Filmfotografer, som har som formål å formidle kunnskap og inspirasjon til sine medlemmer og andre som har interesse eller en faglig tilknytning til filmfotografi. FNF Mandagsfilmen har sine visninger fire mandager i halvåret. Alle arrangementene er gratis.

«Natt til 17»
  • Tittel: Natt til 17
  • Sted: Filmens Hus
  • Tid: 19.00
  • Lengde: 80 min
  • Regi: Erik Svensson
  • Foto: Karl Erik Brønbo 8fnf)
  • Nasjonalitet: Norsk
  • Format: Alexa - 1:2.39

Sponsorer