Dr Proktors Prompepulver

Mandag 17. mars kl. 19.00 viser FNF Mandagsfilmen premiereaktuelle Doktor Proktors Prompepulver, regi Arild Frølich og fotografert av Askild Vik Edvardsen (FNF).Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt.

Komedien Doktor Proktors prompepulver er et moderne eventyr satt i en verden hvor den mest normale voksne er en gal professor, hvor det lurer dyr du skulle ønske ikke fantes i kloakken og hvor det faktisk er mulig å fly på kraftige fiser helt ut i verdensrommet.

Filmen er basert på Jo Nesbøs barnebok ved samme navn.

Vi får besøk av filmens fotograf Askild Vik Edvardsen som vil fortelle om hvordan det var å skape filmens stiliserte og særegne visuelle univers, med spesielle og visuelle effekter og ekstrem vidvinkel på kamera.

Format: 2.35:1 Cinemascope
Kamera: Arri Alexa
Lengde: 1 t. 27 min.
Produksjonsselskap: Maipo Film AS
Trailer ser du her
Tid: Mandag 17. mars kl 19.00 
Sted: Filmens Hus 

Èntre: Gratis

Visningen begynner kl.1900, men kom gjerne litt før og slå av en prat med kolleger. Vi serverer kaffe.

FNF takker NFI, som med sin støtte gjør det mulig for oss å holde våre visninger. Takk også til våre sponsorer, og filmens produsenter og distributører.

FNF Mandagsfilmen er et forum i regi av Foreningen Norske Filmfotografer, som har som formål å formidle kunnskap og inspirasjon til sine medlemmer og andre som har interesse eller en faglig tilknyttning til filmfotografi. FNF Mandagsfilmen har sine visninger fire mandager i halvåret. Alle arrangementene er gratis.

Vel møtt! Hilsen Mandagsfilmgruppa i FNF

Dr Proktors Prompepulver
  • Tittel: Dr Proctors Prompepulver
  • Sted: Filmens Hus
  • Tid: Mandag 17 mars
  • Lengde: 1.27 min
  • Regi: Arild Frølich
  • Foto: Askil Edvardsen (fnf)
  • Nasjonalitet: Norsk
  • Format: Arri Alexa

Sponsorer