«Tusen ganger god natt» Mandag 7 oktober kl 19

FNF Mandagsfilmen viser norsk førpremiere på “ Tusen ganger god natt”. Filmen er fotografert av John Christian Rosenlund og regissert av Erik Poppe.Mandag 7. oktober kl 19:00 viser FNF Mandagsfilmen norsk førpremiere på “ Tusen ganger god natt”.
Filmen er fotografert av John Christian Rosenlund (fnf) og regissert av Erik Poppe.

Filmen hadde verdenspremiere i Montreal filmfestival, der den ble belønnet med trampeklapp og Special Grand Prix of the Jury. Tusen ganger god natt har offisiell norsk premiere 18.oktober.

Rebecca (Juliette Binoche) er en av verdens ledende krigsfotografer. Historiens tematikk ligger i hvordan hun håndterer overgangen fra å operere i en krigssone til å være familiemor og håndtere de hverdagslige utfordringene.

John Christian Rosenlund (fnf) kommer for å snakke om samarbeidet med Poppe og sine tekniske og visuelle valg.

FNF takker NFI, som med sin støtte gjør det mulig for oss å holde våre visninger. Takk også til våre sponsorer, og de aktuelle filmenenes produsenter og distributører.

FNF Mandagsfilmen er et forum i regi av Foreningen Norske Filmfotografer, som har som formål å formidle kunnskap og inspirasjon til sine medlemmer og andre som har interesse eller en faglig tilknyttning til filmfotografi. FNF Mandagsfilmen har sine visninger 4 mandager i halvåret. Alle arrangementene er gratis.

«Tusen ganger god natt» Mandag 7 oktober kl 19
  • Tittel: Tusen ganger god natt
  • Sted: Filmens Hus
  • Tid: 7 oktober kl 19
  • Lengde: 1t 57 min
  • Regi: Erik Poppe
  • Foto: John Christian Rosenlund (fnf)

Sponsorer